Kycklingburgare med grönsaksfusilli

Kycklingfärs brukar inte klassas som billig studentmat. Och jag kan hålla med om att det inte är det billigaste i hyllan. Men det är ganska ofta som affärerna har specialpris, ofta lägre än köttfärs, och då tycker jag definitivt du ska slå till. Det är otroligt gott, enkelt att använda och magrare än vanlig köttfärs. Här kommer ett par enkla kycklingburgare med en smarrig grönsakspasta. Enjoy!

Kycklingburgare med grönsaksfusilli 2 port
200 g kycklingfärs
2 port fullkornsfusilli
100 g squash
1 tomat
2 vitlöksklyftor
Salt, svartpeppar och basilika

Blanda färsen med salt, svartpeppar och basilika. Forma två biffar av färsen och stek i olja på medelhög värme. Sätt på pastan. Skala skivor av squashen med en potatisskalare och hacka tomaten. Fräs squashen och tomaterna i vitlöken. Häll av pasta vattnet och blanda med squashfräset. Kolla att biffarna är genomstekta och servera med pastan. Slurp!

Kostnad per portion: ca 11 kr

Annonser

En reaktion på ”Kycklingburgare med grönsaksfusilli

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s