GOD JUL PÅ ER ALLA!

Nu hoppas jag att ni är tillsammans med era nära och kära och bara myser av en underbar tid tillsammans. Här har sill lunchen dukats upp efter besök i kyrkan och under dagen väntas storfika och julmiddag och förhoppningsvis tomten där emellan 😉 Julens spartips blir att ta hand om resterna från julbordet, skinkan blir god som paj eller skinksås, köttbullarna utmärkt på mackan och potatisen och prinskorven funkar perfekt som bas i pytt. GOD JUL PÅ ER!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s