TACK FÖR I ÅR!

2011 börjar lida mot sitt slut och jag vill som många andra bloggare sammanfatta året som gått. Bloggen har dock bara funnits hälften av året men idén har funnits längre än så!

I våras började min idé om en matblogg för studenter gro. Visst ska man kunna laga bra, hälsosam och enkel mat utan att plånboken ska eka tomt! Jo visst går det, och i september startade jag bloggen. Sen dess har jag publicerat över 50 recept och en hel del spartips. Jag har fått bättre respons än jag väntat mig och fått över 10 000 läsare, tack för det!

Nu börjar vi ett nytt år och jag hoppas ni följer med mig i jakten på billig och nyttig mat. Kommentera gärna vad ni vill se med av, om ni hittat något nytt från bloggen eller vad just DU har för tankar när det gäller billig och nyttig mat.

GOTT NYTT ÅR PÅ ER!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s