Glad påsk och Världshälsodagen

Idag den 7 april firas världshälsodagen. Årets tema från WHO (World Health Organisation) är Ageing and Health (åldrande och hälsa). De skriver om dagen:

”The topic of World Health Day in 2012 is Ageing and health with the theme ”Good health adds life to years”. The focus is how good health throughout life can help older men and women lead full and productive lives and be a resource for their families and communities. Ageing concerns each and every one of us – whether young or old, male or female, rich or poor – no matter where we live.”

Dagen kanske inte riktigt passar in i det svenska påskfirandet då vi enligt uppgifter från förra året äter 6 000 ton godis!!! Men påsken för faktiskt med sig några bra livsmedel. Ägg, sill och lax kan du lätt frossa i och passa på att köpa hem nu när det är extra billigt! Påskäggen kan du fylla med annat än godis som t ex härliga presenter eller nötter. Passa även på att gå på härliga promenader med dina nära och kära nu när du förhoppningsvis är ledig 😉

Med det vill jag önskar alla en glad påsk!

P.S Jag har fått kommentarer om att ni inte vill att jag ska sluta blogga efter påsk, som jag sa när jag startade bloggen. Don´t worry, jag fortsätter ett tag till 😉

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s