Skippa nudlarna i TV4 Nyhetsmorgon

Sommaren börjar lida mot sitt slut. Oavsett om det är skola eller jobb som väntar tycker jag att du ska kolla in TV4 Nyhetsmorgon imorgon. Där kommer jag laga måltider som passar matlådan samt ge mina tips på hur man lagar billigt och nyttigt. Kolla in kl 7.10, 8.55 och 9.40. Alla recept kommer att läggas upp på bloggen i efterhand men för att inte missa något rekomenderar jag dig att kolla in Nyhetsmorgon imorgon 21/8. 

Förra gången såg det ut så här. Sugen på vad jag lagade då? Kolla in här.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s