Omelett med kanelstekta äpplen

Det har efterfrågats fler frukosttips och mellanmålsrecept. Den absolut billigaste frukosten är nog gröt. Havregrynsgröt med äpple och kanel är min favorit. Men man kan även toppa gröten på miljoner olika sätt. Vill man inte ha gröt är omelett en smarrig frukost. Funkar också som ett matigare mellanmål. Och fort går det! Här har jag serverat med min favorit krydda kanel och äpplen. De svenska äpplena finns nu i butik och underbart billiga 😀 Kanske något för söndagsfrullen?

Omelett med kanelstekta äpplen 1 port
2 ägg
1 msk vatten alt mjölk
En nypa salt
1/2 äpple
1 tsk kanel

Vispa ägg, vatten och salt. Skär äpplet i tunna klyftor. Häll äggblandningen i en panna och stek tills den precis stelnat. För över på en tallrik. Stek äppelskivorna i en liten klick smör och krydda med kanel. Lägg på ena halvan av omeletten och vik över. Klart!

Kostnad per portion: ca 6 kr

Annonser

En reaktion på ”Omelett med kanelstekta äpplen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s