Spartips- Matpriskollen.se

Nu ska ni få ett härligt tips. Jag säger ju hela tiden att ni ska kolla vad för erbjudanden som finns i butikerna för att spara pengar när ni handlar 🙂 Men jag förstår att det kan vara svårt att spara alla reklamblad som skickas ut, samtidigt som reklambladen inte gynnar miljön. Därför tycker jag att ni ska kolla in www.matpriskollen.se Det är en hemsida som uppdaterar med alla erbjudanden som våra vanligaste matbutiker har just nu. Du väljer butik och kan sedan scanna av vilka erbjudanden och extrapriser som finns. Finns även som applikation till Iphone så du kan sitta på tåget eller bussen och fundera ut vad du ska köpa till middag. Spara din favoritbutik och kolla enkelt vad som är billigt just denna vecka. Allt är ordnat under kategorier och varorna är lätta att hitta. Du kan även spara varorna i en egen inköpslista. Tummen upp säger jag! Har ni använt er av matpriskollen?

Annonser

2 reaktioner på ”Spartips- Matpriskollen.se

  1. Tack Sally. men jag har sagt nej till reklam! Eftersom jag r ensamstende pensionr har jag tid att kolla priser i flera butiker och handlar fr det mesta sdant som det r extrapris p. Denna vecka har Hemkp mortter och hel vitkl fr 2:-/kg – ett helt vitklshuvud r fr mycket fr mig, men jag kpte ngra hg mortter, s nu ska jag gra Din smarriga morotspaj. Hlsningar Kerstin Flood

    1. Va kul att höra! Vitkålen har jag också spanat in, det är ju så bra att ha hemma, håller länge också samtidigt som man kan ha det i det mesta 🙂 Morotspaj låter gott, hoppas det blir lyckat!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s