Skippa nudlarna sparar pengar i TV4 Nyhetsmorgon

I morgon under morgonen kommer jag att medverka i TV4 Nyhetsmorgon. Billiga matlådor ska lagas nu när ekonomin är knapp efter jul. Klockan 8.25, 9.32, 10.36 och 11.26 tycker jag ni ska slå på fyran (med reservation för ändring av tider). Är du sugen på att kolla in tidigare klipp med mig i tv4 eller recepten som jag lagat kan du klicka härhär, här och här 😉 

Image

Annonser

2 reaktioner på ”Skippa nudlarna sparar pengar i TV4 Nyhetsmorgon

  1. Jag såg sig halv 10 och halv 11. Kul att se dig live, du verkar vara så säker på din sak. Och jag ska testa din tonfisklasagne någon dag 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s