Fira den vegetariska dagen med taco-vego-fredag

I morgon fredag den 1 februari är det den vegetariska dagen. Det måste vi ju självklart uppmärksamma. Jag är själv inte vegetarian men jag älskar att laga vegetariska recept. Det är ofta billigt, gott och nyttigt (mina recept i alla fall). Så imorgon tycker jag att ni kan passa på att prova något av mina vegetariska recept! Kolla in alla recept här.vegetarisktacofredag

Skulle det nu vara så att ni väldigt gärna vill ha tacofredag så går det också att lösa. Gör en god röra på blandade bönor, tomater och tacokrydda, en linsgryta med tacosmak (byt ut de orientaliska kryddorna i detta recept mot tacokrydda), prova göra kikärtsfyllda quesadillas eller varför inte tacobönbiffar. Och glöm förstås inte att blanda din egna tacokrydda, renare och godare! Recept hittar du här!

Hoppas alla får en god, trevlig och vegetarisk fredag!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s