Skippa nudlarna – Now in English

Jag har märkt att jag fått en hel del besökare från andra delar av världen och har därför bestämt mig för att även börja publicera mina recept på engelska. För er svenska läsare kommer det inte innebära någon större skillnad, recepten kommer att ut som vanligt här på bloggen. Men skulle man vilja ha dem på engelska också är det bara att klicka på ”Recipes in English” i huvudmenyn så länkas man direkt till den engelska sidan.
Skärmavbild 2013-02-05 kl. 21.45.34

I have noticed that I get more and more readers from around the world. That’s why I decided to also post all my recipes from now on in English as well. To get to the English site, press “Recipes in English” in the top menu. You can also use this link: www.skipthenoodles.wordpress.com I hope you will enjoy my healthy and inexpensive cooking.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s