Internationella pannkaksdagen- mina favoriter

Jag väljer att uppmärksamma den internationella pannkaksdagen idag eftersom jag aldrig gillat semlor. Pannkakor däremot, det tycker jag om, om jag får leka med ingredienserna så klart. Glad pannkaksdag! SpenatpankakaHär har jag samlat mina favoriter! Min absoluta favorit är spenatpannkakor som fylls med rivna morötter och lingon (och keso om du tål, saknar jag som mjölkallergiker) SquashplättarHär har ni squashplättar som är vår räddning under sommaren då vårt trädgårdsland svämmar över av squash. Till frukost gillar jag bananpannkakor, och hej- kan det bli enklare, två ingredienser liksom!! MorotspannkakorRivna morötter funkar också utmärkt att blanda ner i smeten som i dessa havrepannkakor. bild 2-2Inte ska vi glömma ugnspannkakan. Enkelt och smidigt och vansinnigt gott! 2012-08-07. Sally Jönsson till Köket-sidorna.FOTO: ROBIN LORENTZ-ALLARDTill efterrätt rekommenderar jag ett par äppleplättar med kanel- och havrecrunch på toppen!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s