STUDENT SOMMARERBJUDANDE

Ska du på studentmottagning i dagarna och inte hittat en passande present än? Då kommer här glada nyheter. Adlibris har satt ett sommarkampanjpris på min kokbok ”Skippa nudlarna- snabb, billig och nyttig mat”. En nybliven students bästa vän i köket! SommarerbjudandeKanske är du redan student och inser att det kommer bli tufft utan CSN denna sommar och du behöver lite tips på hur du klarar av matlagningen på en mindre budget, ja då passar boken lika bra till dig. Och alla ni andra, vem vill inte laga god, billig och nyttig mat i sommar? Passa på säger jag bara. Länk hittar ni här 🙂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s