Epic vattenmelonspizza

Födelsedag skulle firas men födelsedagsbarnet var inte sugen på en klassik tårta. Istället gjorde vi vattenmelonspizza. Helt enkelt vattenmelon som skärs i skivor, sedan i triangulära pizza bitar och som sedan toppas med valfri topping. Vi toppade med jordgubbar, torkade bär, frön och kokosflingor. Kan tänka mig att ringlad smält choklad, nötter och blåbär också kan passa utmärkt som topping. Lek lite med fantasin 🙂 Det blev en hit i alla fall, fräscht, nyttigt och enkelt. Sommar på en tallrik 😀 VattenmelonspizzaSkär vattenmelonen i runda skivor och skär sedan varje pizza i trianglar. Toppa med skivade jordgubbar, kokos och andra valfria toppings. Servera direkt!

Annonser

En reaktion på ”Epic vattenmelonspizza

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s