Stockholm i mitt <3

Jag kommer inte skriva ett långt inlägg angående detta mer än att det varit en emotionell helg med mycket tankar och därför inga recept som tänkt. Stockholm är mitt hem och att inte vara hemma vid en tid som detta är svårt att hantera. Jag tänker på offren, på alla som var på plats och alla som hade någon nära som var på plats. Samtidigt är jag extremt stolt över att kalla mig stockholmare. Den kärlek, hjälpsamhet och öppenhet som visats under helgen är fantastisk. Kärlek-manifestationen tidigare idag var stark. Jag vill avsluta söndagen med att skicka en stor kram till alla er där ute! Vi behöver inte gå vidare direkt precis som förr, det är okej att detta påverkar oss, det är okej att känna, oavsett vilka känslor dessa må vara. Men så småningom är vi redo att gå vidare,  då genom att fortsätta göra det vi älskar, med de vi älskar och med en styrka av att vi stöttar varandra. Att tillsammans är vi starka ❤

Annonser

En reaktion på ”Stockholm i mitt <3

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s